Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fishbot 2011

cebi2092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje fishbota do metina2 sprawdzonego i dzialajacego na dzien dzisiejszy 24.02.2011r. za dzialajace fishboty bede dawac + i 5

Jeszcze mam oto taki problem gdy chcem wlonczyc fischbota pojawia sie to [b]Wrong Metin2 version! CRC32: EC90E0D7[/b] naciskam ok i pojawia sie [Nieprawidlowa wersja pliku"pack/root.epk". Prosze zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher.[/b] naciskam ok i pojawia sie W aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjatek programu (0x0eedfade) pod adresem 0x7c812a7b. Wciskam ok i jak nacisne ok to pojawai sie to [Abnormal program termination.

No i to tyle prosze o jak najszybsza pomoc ;D

Pozdrawiam;]

Opublikowano

Tez to mam trzeba czekaz az jakis Koles zrobi go ;D

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

Opublikowano

ja też się bym prosił ;)

Podpisuje się pod wami.dzisiaj próbowałem chyba juz wszystkiego.narazie nie da rady nic zrobic a mam dokladnie te same bledy

Opublikowano

Mam 4 i nie działają żadne, czekamy! :P

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

CHlopaki aktualizacja dzis byla i zadne boty chyba nei dzialaja ;p ani em2 ani fishboty by kurrex czy jak to tam bylo. trza cos tam pozmieniac ale ja tego nie ogarniam az tak :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...